Prijzen

We lichten hier diverse massagebehandelingen uit!

CBD MASSAGE 

binnenkort beschikbaar

THAISE MASSAGE

Geniet van deze unieke soort van yoga en stretchen massage. Het vermindert spierpijn en balanceert het lichaam in zowel energie als fysieke gesteldheid. Houdt er wel rekening mee dat er geen olie wordt gebruikt bij deze massage

30 Minuten 60 Minuten 90 Minuten
€ 40,- € 70,- € 100,-

DEEP TISSUE MASSAGE

Deze intensieve therapeutische massage focust zich op dieperliggende en overbelaste spieren. Om pijn te verlichten bij spierpijn, zware lichamelijke inspanning en om de dagelijkse stress te verminderen.

30 Minuten 60 minuten 90 Minuten
€ 40,- € 60,- € 90,-

RELAXING MASSAGE

Onze ontspanning massage is een heerlijke milde massage waarbij warme olie wordt gebruikt. Het is de meest populaire massage in ons assortiment. De massage richt zich op een goede doorbloeding en het ontstressen van lichaam en geest.

30 Minuten 60 Minuten 90 Minuten
- € 60,- € 90,-

AROMATHERAPIE MASSAGE

Aromatherapie massage is een heel ontspannende massage waar iedereen kan van genieten. Deze massagevorm is bij uitstek een zalig verwenmoment voor jezelf. Met gebruik van natuurlijke olie in combinatie met etherische olie de massage stimuleert geest en energie en verminderd vermoeidheid.

30 Minuten 60 Minuten 90 Minuten
- € 70,- € 110,-

MAGNESIUM MASSAGE

Er wordt een totale ontspanning ervaren omdat de magnesium direct door de huid wordt opgenomen. Magnesium helpt bij herstel van de spieren, kramp verdwijnt onmiddellijk, spierpijn neemt af en gewrichtspijn wordt verlicht. Magnesium ontzuurt, het zorgt namelijk voor een versnelde afvoer van melkzuur uit de spieren en draagt bij aan het herstel van de pH in het lichaam.

30 Minuten 60 Minuten 90 Minuten
- € 70,- € 110,-

ANTI-STRESS MASSAGE

Geef uw stijve nek en gespannen schouders een opkikker. Deze massage is speciaal om spanning te verminderen in uw schouders, rug en nek. Een goede manier om weer bij te komen van het langdurig achter een bureau zitten bijvoorbeeld.

30 Minuten 60 Minuten 90 Minuten
€ 40,- € 60,- € 90,-

HOOFD MASSAGE

De massage richt zich vooral op schouders, nek, hoofdhuid en het gezicht waarbij ook veel drukpunten worden opgezocht. De Indiase hoofdmassage is erg geschikt wanneer u last heeft spanningen in uw bovenlichaam of hoofdpijnklachten. Houdt er wel rekening mee dat er kokosolieolie wordt gebruikt bij deze massage. Uw haar zal dus vet worden.

30 Minuten 60 Minuten 90 Minuten
€ 40,- € 60,- € 90,-

VOET & SCHOUDER  MASSAGE

Deze massage verminderd vermoeidheid en bevordert de bloedcirculatie wegens het te lang in dezelfde houding zitten of van veel lopen. Voor het losmaken van gewrichten, schouders, nek en rug, benen en voeten is dit een goede massage. 

30 Minuten 60 Minuten 90 Minuten
- € 60,- € 90,-

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Een zwangerschapsmassage kan vanaf 12 weken in de zwangerschap tot +/- 32 weken.

30 minuten 60 minuten 90 minuten
- 60 90