Massage Packages

RELAX ME

Om de vermoeidheid, de zorgen, de stress kwijt te raken doet u uw voeten in het warme water en wordt u geschrobd en gemasseerd. De bedoeling is om het systeem van de bloedsomloop te verbeteren. Daarna gaan we verder met een relax massage met natuurlijke aromaolie over het hele lichaam, met een geur die u comfortabel en ontspannen doet voelen. Tot slot wordt het hoofd gemasseerd. Dit helpt de stress en de hoofdpijn te verminderen. Het geeft u een licht gevoel en alle zorgen, dagelijkse hectiek, chaos of drukte in uw hersenen en ook de vermoeidheid in uw lichaam verdwijnen. U bent echt uitgerust en blij.

- Bloemen Voetbad 15 Minuten

- Relax Massage 

- Inclusief Essentials olie

Zachte tot gemiddelde massage 

120 minuten 129€

RECHARGE ME

Het begint met uw voeten in het warme water, u wordt geschrobd en gemasseerd. De bedoeling is om het systeem van de bloedsomloop  te verbeteren en ter ontspanning. Daarna gaat het verder met het afwisselen van het drukken en strekken, volgens de traditie van de Thaise massage. Hierbij wordt de techniek gevolgd van het drukken van de aderen van de spieren met natuurlijke Plei olie. De bedoeling is om de stijfheid en de spierpijn te verminderen door sport training of door zwaar werk. Bij het masseren wordt ook een kruidenstempel gebruikt. De massage wordt afgesloten met een massage van het hoofd om de stress en de hoofdpijn te verminderen. Het geeft u een lekker gevoel van top tot teen.

- Bloemen Voetbad 15 Minuten

- Thaise olie

- Inclusief Kruiden stampel 

Gemiddelde tot stevige massage 

120 minuten 139€

RECOVER ME

Relax met uw voeten in het warme water, u wordt geschobd en gemasseerd. De bedoeling is om het systeem van de bloedomloop te verbeteren en de vermoeide voeten op te frissen. Daarna wordt verder gegaan met “diep tissue” masseren om de spieren flexibel en los te maken, met natuurlijke aromaolie. Het helpt de spierpijn  te verminderen. De behandeling wordt afgewisseld met “hot stone” massage en afgesloten door het hoofd te masseren. Op die manier is het de bedoeling om de stress en de hoofdpijn te verminderen en ook om alle systemen in het lichaam te stimuleren door de circulatie goed te laten functioneren. Het zorgt ervoor dat uw lichaam opgefrist is en klaar is om voor verder te gaan met uw werk. U voelt zich uitstekend van hoofd tot voet.

- Bloemen Voetbad 15 Minuten

- Deep tissue 

- Inclusief Hot Stone

Stevige massage 

120 minuten 139€ 

RELIEVE ME