RELAXING

ONSPANNING MASSAGE

Onze ontspanning massage is een heerlijke milde massage waarbij warme olie wordt gebruikt. Het is de meest populaire massage in ons assortiment. De massage richt zich op een goede doorbloeding en het ontstressen van lichaam en geest.

Zachte tot gemiddelde massage

    60 minuten 50 € 

    90 minuten 80 € 

120 minuten 100 €

+ Add On Hot stone 10 €

HOOFD MASSAGE

De massage richt zich vooral op schouders, nek, hoofdhuid en het gezicht waarbij ook veel drukpunten worden opgezocht. De Indiase hoofdmassage is erg geschikt wanneer u last heeft spanningen in uw bovenlichaam of hoofdpijnklachten. Houdt er wel rekening mee dat er kokosolieolie wordt gebruikt bij deze massage. Uw haar zal dus vet worden.

Zachte massage

60 minuten 50€

MAGNESIUM MASSAGE

Er wordt een totale ontspanning ervaren omdat de magnesium direct door de huid wordt opgenomen. Magnesium helpt bij herstel van de spieren, kramp verdwijnt onmiddellijk, spierpijn neemt af en gewrichtspijn wordt verlicht. Magnesium ontzuurt, het zorgt namelijk voor een versnelde afvoer van melkzuur uit de spieren en draagt bij aan het herstel van de pH in het lichaam.

Gemiddelde massage

    30 minuten 35 €
    60 minuten 60 € 

    90 minuten 90 € 

120 minuten 120 €

AROMATHERAPIE MASSAGE

Aromatherapie massage is een heel ontspannende massage waar iedereen kan van genieten. Deze massagevorm is bij uitstek een zalig verwenmoment voor jezelf. Met gebruik van natuurlijke olie in combinatie met etherische olie de massage stimuleert geest en energie en verminderd vermoeidheid.

Zachte tot gemiddelde massage

    60 minuten 55 € 

    90 minuten 85 € 

120 minuten 110 €